Bornova 3. Instagram Fotoğraf Yarışması’nda ödül heyecanı yaşandı.

BRN_cemali-dincer-gokhan-demirel-10-Small

Bornova Belediyesi ve Yaşar Üniversitesi işbirliğinde Bornova’yı tanıtmak amacıyla bu yıl üçünçüsü düzenlenen Instagram Fotoğraf Yarışması’nda dereceye girenler ödüllerini törenle aldı. 752 fotoğrafın gönderildiği yarışmada Bornova Cumhuriyet Meydanı’nda çektiği fotoğrafı ile birinci olan Erdal Türkoğlu’nun ödülünü veren Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, sosyal medyanın önemine dikkat çekerken, Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemali Dinçer yarışma katılımın yüksek olmasının kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.

Bornova’yı tanıtmak, fotoğraf sanatı ve fotoğraf tutkunlarına destek olmak amacıyla Bornova Belediyesi ve Yaşar Üniversitesi işbirliğinde üçüncüsü düzenlenen Bornova Instagram Fotoğraf Yarışması’nda dereceye girenler ödüllerini Yaşar Üniversitesi’nde düzenlenen törenle aldı.