Şimdiden üniversiteli oldular / Eğitim Tanıtım Günleri

YSR-Liseli-4

Yaşar Üniversitesi, üniversite hazırlık maratonu döneminde adayların doğru bölüm tercihi yapmalarına katkı sağlamak amacıyla “Eğitim ve Tanıtım Günleri” düzenledi. Selçuk Yaşar Kampüsünde gerçekleştirilen ve iki gün süren etkinliklere, İzmir ve çevre illerden yaklaşık 4 bin öğrenci katıldı.

Sınav maratonunun sonuna yaklaşan lise son sınıf öğrencileri meslek seçimi öncesi Yaşar Üniversitesi Eğitim ve Tanıtım Günleri’ne katıldı. Selçuk Yaşar Kampüsünde, iki gün boyunca, akademisyenlerinin gerçekleştirdiği ‘örnek ders uygulamaları’ ile üniversite havasını soluyan gençler, Avrupa Birliği destekli programlar ve yurt dışı olanakları hakkında da bilgi sahibi oldu.

KAMPÜSTE DERS

Tüm bölüm ve programlar hakkında bilgi sahibi olan öğrencilerin, gelecek hedeflerini de doğru belirleyebilmeleri amaçlandı. Örnek ders uygulamalarının yanı sıra seminerlerle de aday öğrencilere destek verildi. Yaşar Üniversitesinin akademik programları, eğitim olanakları, burs seçenekleri ve kampüs imkanları hakkında da bilgi alan öğrenciler, tercih etmeyi düşündükleri bölümleri yerinde görüp inceleme olanağına da sahip oldu.